Komentář, na který odpovídáte

01. 02. 2015 - 14:51
 

jaňule: Od té doby, co máme vlastní bydlení, jsem se musela pustit do většího vaření a ono občas není tak těžké uvařit, než vymyslet něco, co bude k obědu/večeři Prý se mé kuchařské umění zlepšilo, akorát nesmím vařit, když jsem pod práškama, protože minulý týden polévka byla moc přesolená a omáčka moc ostrá

Když tam správně zamaskuju rajčata, tak by "Mekenzí" mohl baštit i můj přítel, který je děsně vybíravý. Děkuju za skvělý recept!

PS: Už je to pár dní - opravdu žádná otrava jídlem?

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: "Mekenzí"