Komentář, na který odpovídáte

19. 07. 2015 - 15:07
 

nekra: Tak na lasagne máme pekáč bez uch, takový hlubší a možná teflonový Rozhodně bych tý nádobě ale neříkal "zapékací miska". Zatím mne to nepřesvědčilo, že zapékací miska je nutnost pro zapékání pokrmů - spíš mi to připadá jako luxusní udělátko "máme na to speciální nádobu". I když si nemyslím, že se tím chlubíš. Jen mi přijde, že zapékat se dá v pekáči a zapékací miska je "něco navíc".

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zapékané palačinky