Komentář, na který odpovídáte

19. 07. 2015 - 10:20
 

tlapka: S porovnáním palačinek a pizzy máš pravdu, ale obecně jsou tahle kolečka z těsta všech typů skvělá. Ale vsadím se, že někde ve světě se určitě i ta pizza jí nasladko.
Rychlost upečení nemám z tohohle hlediska prozkoumanou, ale liší se hlavně tvarem a materiálem (zapékačky máme skleněné a keramické, plechy klasické). Misky jsou menší (ta na fotce je naše největší a je velká zhruba jako papír formátu A4) a hlubší než plech, takže se hodí právě na jídla jako je tohle - když potřebuješ něco přelít vejcem či jinou zálivkou, nasbírat z něčeho šťávu (která by se na velkém plechu roztekla v nizoučké vrstvě na velkou plochu), udělat vrstvené jídlo jako třeba lasagne...

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zapékané palačinky