Komentář, na který odpovídáte

03. 01. 2015 - 12:16
 

rebarbora: Co se palačinek týče, jsem břídil Málokdy se totiž dokopu je dělat na jakoukoli variantu, protože to smažení mi připadá příliš zdlouhavé, a abych je po vší té práci a času prostátém u plotny ještě nějak dál zpracovávala? To by se mi asi nechtělo, u nás se vždycky radši sežerou ještě v průběhu smažení
Každopádně jestli nám někdy nějaké palačinky zbydou, docela ráda bych ten tvůj recept vyzkoušela - vypadá totiž mňámózně A pak že prý neumíš vařit

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zapékané palačinky